Tom: 970 66 666 / Kjersti: 908 20 417 post@club4.no

Når du er på Club4.no logger vi samme basisinformasjon som de fleste nettsider. For hver forespørsel tar vi vare på IP-adresse, type nettleser, språkinnstillinger, siden du kommer fra, siden du skal til, og tidspunkt.

Vi sporer også enkelte hendelser av statistiske årsaker (som konverteringsdata og for test av design).

Når du registrerer deg på Club4.no spør vi om et brukernavn. Dersom du vil holde denne delen av livet ditt adskilt fra andre deler av livet ditt anbefaler vi at du benytter et brukernavn som er ulikt brukernavn du bruker andre steder.

Vi spør også om epost-adresse, telefonnummer, og adresse. Epost-adressen bruker vi, med ditt samtykke, til å sende deg informasjon om nettsiden, oppdateringer og annen viktig informasjon. Vi ber om telefonnummer og adresse for å kunne verifisere at alle brukere er ekte personer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å holde deg innlogget, huske innstillingene dine, og generelt gjøre besøket ditt på Club4 best mulig. Vi vil aldri dele informasjonen din med en tredjepart.

Når du kontakter Club4 med spørsmål eller lignende tar vi vare på korrespondensen og epostadressen for fremtidig referanse.

Vi tar også vare på informasjon du gir frivillig, f.eks. spørreundersøkelser, så lenge det gir mening.