Tom: 970 66 666 / Kjersti: 908 20 417 post@club4.no

Vi anbefaler alltid nye medlemmer å komme like etter åpningstid, for å få informasjon og omvisning i lokalene før det kommer for mange gjester. Det er alltid enklere å komme i kontakt med de andre medlemmene når man kommer tidlig, og man blir enklere en del av fellesskapet.
Ved ankomst tas du i mot av kveldens vert, Tom eller Kristian. Er du ny, får du informasjon om reglene for klubben, og hvordan det forventes at man oppfører seg mot andre. Du får også nøkkel til garderobeskap, og tilgang til badekåper, håndklær, dusj, sauna og jacuzzi på inngangsbilletten.

De fleste starter kvelden i mingleområdet, der man kan treffe de andre gjestene, ta seg noe å drikke eller en liten snack. Mange starter også med en tur i Jacuzzien. Stemningen er uformell, og mange av de erfarne medlemmene er svært flinke til å ta i mot nye, svare på spørsmål og inkludere andre i samtalen.

Dersom man har lyst til å finne på en seksuell aktivitet med noen andre, så gjelder regelen om å spørre først, og akseptere et eventuelt nei uten mer fiksfakserier. Ingen skal ta på noen andre, eller blande seg inn i aktiviteter uten å spørre om lov først. De fleste som vil finne på noe, velger å gå inn i andre deler av lokalet eller et av privatrommene, men aktiviteter kan også foregå i mingleområdet.

Hos oss møter mennesker som ønsker å være aktivt deltakende, se på eller bli sett på, eller bare være tilstede i stemningen og den sosiale settingen. Ingen skal gjøre noe man ikke har lyst til.