Tom: 970 66 666 post@club4.no

Ofte stilte spørsmål

Når du/dere begynner å vurdere et besøk hos oss på Afrodisia i Trondheim, vil det gjerne dukke opp en del spørsmål.
Dersom et slikt sted er en ny erfaring, har de aller fleste en del spørsmål og tanker rundt hva som skjer der.
Nedenfor forsøker vi å svare på noen av de vanligste spørsmålene vi får:

 

Om Afrodisia og klubbkvelder

Loader image

På Afrodisia treffer du alle typer mennesker, fra alle samfunnslag, alle legninger, og i alle aldersgrupper, størrelser og former. Fellestrekket er ønsket om en hyggelig, sosial kveld med et erotisk tilsnitt. De fleste er nok noe over gjennomsnittet frisinnede og seksuelt interesserte. Noen er swingers, andre BDSM-interesserte (se litt lengre ned om du lurer på hva BDSM er), eller rett og slett bare kåte!

Afrodisia ligger svært diskret til i et av Trondheims industriområder, ca en mil utenfor sentrum. Det er ikke så lett å finne frem første gang, men nedkjørselen til området er merket med et bannerskilt på lørdagene. Buss nr 11 går via sentrum (holdeplass Kongens gate K2) frem til endeholdeplassen ved Tine Heimdal. Se kart for flere detaljer. Har du fortsatt problemer med å finne frem kan du ringe tlf 970 66 666 for å få en veibeskrivelse.

Nei, vi har ikke en kleskode for å slippe inn. Noen kommer i hverdagsklær, noen er nakne, andre låner badekåpene på stedet, og flere kler seg sexy og utfordrende (spesielt damene er flinke her), og noen kler seg i henhold til sin legning eller fetish. Med andre ord – kom som du vil! Men… ingen blir lei seg om du lar joggebuksa og arbeidsklærne ligge igjen hjemme!

Per i dag har vi åpent på lørdager, samt noen andre dager ved spesielle arrangement som man kan finne i kalenderen vår.
Vi åpner dørene kl. 20:00. Dørene stenges for alle nyankomne kl. 24:00. Vi stenger lokalet kl. 02:00.

I sommerhalvåret har vi åpent hver onsdag, mange av de dagene vil ha egne temaer.
I vinterhalvåret har vi åpent den første onsdagen i måneden, da starter vi kvelden med erotisk bingo.
Disse dagene starter kl 18:00 og avslutter noe tidligere kl 24:00. Så kom i rett tid også på onsdagene.

Vi har gjester i alle aldersgrupper hos oss, fra 18 til 75 - men de fleste er mellom 25 og 50.

Nei, det er absolutt ingen garanti for at du ender opp med å ha sex. Men erfaringen tilsier at om du er til stede over tid, møter edru, og byr på deg selv og respekterer andre – så blir det garantert deilige opplevelser på deg før eller siden. Men ingenting skjer av seg selv. Mange opplever full action allerede ved første besøk, men det er ikke sikkert du treffer noen du får kjemi med hverken første, andre eller tredje kvelden du er der. Det handler alikevel om å være til stede skal man kunne ha muligheten til opplevelser.

Du må absolutt ingenting hos oss, det er helt og holdent opp til deg selv.

Det ligger kondomer og glidemiddel på alle rom, så med mindre du ønsker å bruke egne, spesielle kondomer, trenger du ikke ta med. Vi anbefaler alltid kondombruk. Unntak skal alltid avklares med den/de du er sammen med.
Afrodisia er en sjeldent velutstyrt klubb. Noen medlemmer har med seg eget utstyr, men det er et stort spekter av sex-leketøy, knullemaskiner, BDSM-møbler og utstyr til gratis lån for gjestene. Etter bruk leveres utstyr til kveldens vert for rengjøring og desinfeksjon. Vibratorer og dildoer m.m. skal likevel alltid brukes med kondom, og eventuelle kroppsvæsker skal vaskes bort fra skai-laken/stoler og lignende.

Kort fortalt så står forkortelsen BDSM for Bondage, Dominans, Submission/Sadisme, Masocisme. BDSM er et svært vidt begrep som omfatter alt fra røff sex til hard dominans og spanking. For de fleste er det psykologiske spillet mellom den dominante og den submissive/underdanige (D/S-forholdet) en svært viktig del. Innen BDSM er reglene om samtykke og respekt særdeles viktig, og de som er involverte i denne type aktiviteter bør ha inngående kjennskap både til seg selv og sin partner før man «leker» sammen. Afrodisia har et eget, velutstyrt rom til dette formålet.
Afrodisia er også et sted der man på en trygg måte kan få veiledning fra erfarne BDSM’ere dersom man ønsker å prøve ut forskjellige ting. Afrodisa avholder ca 3-4 BDSM-camper i året, der fredagen er for BDSM-interesserte eller BDSM-nysgjerrige, og lørdagen er åpen for alle (sjekk ut kalenderen vår!). Man må absolutt ikke være interessert i BDSM for å besøke oss. Afrodisia er som sagt til for alle typer mennesker og lovlige lyster, og er sånn sett kanskje litt annerledes enn de fleste swingersklubber - men det er også noe av det som gjør Afrodisia verd et besøk eller 10!

En viss grad av sjalusi kan nok forekomme, men er som regel ikke et stort problem. Kommer dere som par, bør reglene dere i mellom avklares godt på forhånd.
De som har problemer med sjalusi og har et ene-eierforhold til sin partner, vil ofte ikke trives i et slikt miljø.
Dersom man er trygg på partneren og seg selv, så er normalt ikke sjalusi et problem.
Swinging og lek på Afrodisia er sex, nytelse og flørt, men ikke kjærlighet.

Det er viktig å huske at swinging dreier seg IKKE om kjærlighet, men om seksuelle opplevelser.
Det er verdt å merke seg at swingers ikke er på utkikk etter å bytte ut eksisterende partner, swingers er ute etter opplevelsen.

Renslighet er en selvfølge, og viktigere enn barbering. Hvordan man friserer seg nedentil, er opp til den enkelte.
Noen tenner på naturlig behåring, andre foretrekker å være frisert eller glattbarbert. Vær slik du selv er komfortabel med.

I vårt miljø er alle lovlige typer seksualitet fullt ut akseptert. Det er relativt vanlig med biseksualitet for kvinnene i miljøet, men ingen selvfølge eller nødvendighet.
Hos oss kan du møte med den legningen du har.

Dersom man har et godt forhold på forhånd og er enige om grensene og respekterer og lytter til hverandre underveis, så tvert i mot.
Swingers egner seg derimot ikke for de som ønsker å reparere et forhold som allerede skranter.

Ja, både single menn og single damer har adgang hos oss. Det er også god fordeling mellom kjønnene.
Det kan være enkelte eventer der single ikke har adgang, men det vil i så fall komme frem fra nettsidens kalender.

Det varierer veldig. På vanlige lørdager er det ofte mellom 20 og 35 personer som møter, og på spesielle eventer som julebord og nyttårsparty, sommerfest, etc er det rundt 50 personer. Her er det som oftest en fin blanding av par, single damer og single menn.

Det som skjer på Afrodisia, skal holdes der – også dersom man ikke lenger ønsker å være medlem. Det er ikke lov å ta kontakt med andre medlemmer utenfor klubben eller via sosiale media, dersom dette ikke er eksplisitt avtalt på forhånd. Diskresjon er en selvfølge og overtramp vil føre til utestengelse. Alle må lese igjennom og skrive under på en taushetserklæring som ikke er et rettslig dokument, men en bevisstgjøring på at alle skal ha diskresjon og anonymitet.

I tillegg til denne nettsiden, har vi en MeWe-konto som er åpen for alle.

Vi har også egen facebook-konto som heter Club4.

Nei, du finner håndklær og badekåper i garderoben. Badekåpene kan benyttes som bekledning, men vi setter stor pris på gjester som kler seg noe mer sexy. Håndklær brukes ved dusj og i forbindelse med Jacuzzi og sauna, men også til å sitte på for nakne/truseløse mennesker, samt til å ha under seg ved sex på de ulike plassene man evt velger.

Dette er noe de aller fleste nye medlemmer bekymrer seg over. Og det skjer innimellom, men dersom du treffer noen du kjenner, så er de der av samme grunn som deg. Dere trenger ikke snakke sammen eller gjøre aktiviteter i samme rom. Husk at verden utenfor og verden innenfor klubben er to forskjellige steder.

Praktiske spørsmål om nettsiden, Afrodisia, eller arrangement kan spørres på fellesområdet på medlemssiden til Club4.no, eller ta kontakt med club4tomtom@vipservice.no, eller telefon: 970 66 666.

Tekniske spørsmål sendes til post@club4.no eller Admin.

 

Personvern og tekniske spørsmål

Når du er på Club4.no logger vi samme basisinformasjon som de fleste nettsider. For hver forespørsel tar vi vare på IP-adresse, type nettleser, språkinnstillinger, siden du kommer fra, siden du skal til, og tidspunkt.

Vi sporer også enkelte hendelser av statistiske årsaker (som konverteringsdata og for test av design).

Når du registrerer deg på Club4.no spør vi om et brukernavn. Dersom du vil holde denne delen av livet ditt adskilt fra andre deler av livet ditt anbefaler vi at du benytter et brukernavn som er ulikt brukernavn du bruker andre steder.

Vi spør også om epost-adresse, telefonnummer, og adresse. Epost-adressen bruker vi, med ditt samtykke, til å sende deg informasjon om nettsiden, oppdateringer og annen viktig informasjon. Vi ber om telefonnummer og adresse for å kunne verifisere at alle brukere er ekte personer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å holde deg innlogget, huske innstillingene dine, og generelt gjøre besøket ditt på Club4 best mulig. Vi vil aldri dele informasjonen din med en tredjepart.

Når du kontakter Club4 med spørsmål eller lignende tar vi vare på korrespondensen og epostadressen for fremtidig referanse.

Vi tar også vare på informasjon du gir frivillig, f.eks. spørreundersøkelser, så lenge det gir mening.

Når du oppretter et medlemskap oppgir du betalingsinformasjon. Vi har IKKE tilgang til, og ingen mulighet til å bruke denne informasjonen. De siste fire sifrene i kortnummeret, og utløpsdato blir tatt vare på av regnskapsmessige årsaker.

Dersom du er under 18 år, kan du ikke melde deg inn i Club4. Vi samler ikke, med overlegg, informasjon om personer under 18 år, og dersom vi finner ut at et medlem er under 18 vil vi slette kontoen med det samme.

Vi gir ikke ut medlemsinformasjon til en tredjepart på noen slags måte.

Vi gir ut medlemsinfo kun ved følgende tilfeller:
– For tjenester du har forespurt.
– For å undersøke, forhindre eller gjøre tiltak mot ulovlig aktivitet, mulig bedrag, situasjoner der det er fare for fysisk skade, brudd på Tjenestevilkårene våre, eller forhold der loven krever det.
– Dersom Club4 kjøpes eller slås sammen med et annet firma – vi har ingen planer om det, men dersom det skjer – vil vi gi dere beskjed FØR informasjon om dere blir overført og dermed havner under andre personvernregler.

Club4 gir ikke bort informasjon med mindre vi får en rettsordre som sier at vi må. Vi avviser forespørsler fra politimyndighet dersom de ikke har rettsordre.

Dersom vi blir pålagt å dele informasjonen din som følge av en rettsordre vil vi varsle deg slik at du har mulighet til å anke avgjørelsen, med mindre vi blir pålagt å ikke gjøre det i rettsordren.

Vi kommer til å motsette oss forespørsler om medlemsinformasjon som vi føler er upassende.

Vi bruker tredjeparts forhandlere og nettverter for servere, programvare, nettverk, lagring, og relatert teknologi som vi trenger for å drive Club4.

Alle data blir sikkerhetskopiert daglig.

Data som sendes fra deg til oss blir kryptert og sendt over HTTPS.

Med unntak av passord, er ikke data kryptert i databasen (siden de må kunne sendes til deg når du trenger det), men vi gjør vårt ytterste for å sikre dataene dine.

Sikkerhetskopiene av databasene våre er kryptert.

Når du sletter innhold fra profilen din vil det ikke være tilgjengelig for andre medlemmer, men avhengig av innholdstype kan det ta opptil 30 dager før det er permanent slettet fra databasen vår.

Når du ber om å få slettet kontoen din blir den satt i kø og deretter slettet i løpet av noen timer.

Sikkerhetskopier og serverlogger blir slettet etter 60 dager.

“Ikke spor” er en personverninnstilling som kan settes i nettleseren din dersom du ikke ønsker at online-tjenester skal samle eller dele informasjon om aktiviteten din.

Vi sporer ikke din aktivitet på andre sider, og vi tillater ikke at tredje-parts tjenester sporer din aktivitet på Club4.

Vi tjener ingenting på å selge medlemmene våre, derfor føler vi ikke at vi trenger å behandle innstillingene for “Ikke spor” i hver enkelt nettleser forskjellig.

Du kan se og endre din personlige informasjon når du vil ved å gå til Profilinfo

Du kan slette kontoen din når du vil ved å logge inn og gå til Profilinfo og velge Konto.

Vi sender ut varsel på epost dersom vi gjør store endringer på personvernerklæringen vår. Eventuelt kan du følge med på denne siden for å være fullstendig oppdatert.

Dersom du har spørsmål om personvernerklæringen vår kan du ta kontakt på post@club4.no.

Mobil:
Trykk på menyknappen til høyre i menylinjen ().
Deretter trykker du på navnet ditt og Profilinfo.
Under fanen Profilinfo kan du endre på informasjonen som er lagret om deg.
Feltene som er merket med * må fylles ut, men må ikke være offentlig med mindre du ønsker det.
Feltene Sivilstatus og Søker vises fast til Sidemedlemmer slik at det er mulig å søke på disse feltene.

PC:
For å legge inn eller endre profilinfo trykker du på Profilinfo i høyre sidekolonne.
Under fanen Profilinfo kan du endre på informasjonen som er lagret om deg.
Feltene som er merket med * må fylles ut, men må ikke være offentlig med mindre du ønsker det.
Feltene Sivilstatus og Søker vises fast til Sidemedlemmer slik at det er mulig å søke på disse feltene.

Profilbilde og forsidebilde endrer du ved å trykke på -> Navnet ditt -> Tidslinje.
Deretter trykker du på det nåværende profilbildet ditt. Da vil du få opp en dialogboks der du kan velge bildet du ønsker å bruke.

Dersom du ønsker å endre forsidebilde (Det store bildet bak profilbildet) trykker du i stedet på kamera-ikonet oppe i høyre hjørne av bildet.

Mobil:
Trykk på knappen til høyre i menylinjen ()
Trykk på navnet ditt og deretter Medlemskap.

PC:
Trykk på Medlemskap i høyre sidekolonne.

På denne siden ser du hvilket abonnement du har, og informasjon om siste faktura.

Du kan endre hvilket abonnement du har ved å trykke Endre under abonnementet ditt.
Du kan avslutte abonnementet ved å trykke Avbryt under abonnementet ditt.

Ellers finner du også all informasjon om abonnementet ditt i toppmenyen under Medlemsområde -> Mitt abonnement

Mobil:
Trykk på knappen helt til venstre i menylinjen ().
Trykk på navnet ditt og deretter Profilinfo.

PC:
Trykk på Profilinfo i høyre sidekolonne.

Under fanen Preferenser kan du endre:
- Hvilket navn som skal vises når du skriver på sidene. Enten brukernavnet du registrerte deg med, eller navnet du har lagt inn under Profilinfo.
- Tillatelsen til at andre kan like profilen din.
- Hvem som kan se profilen din (Siden Club4 er et lukket samfunn vil ikke dette valget gjøre noen forskjell).
- Hvem som kan skrive på profilen din (Alle sidemedlemmer, vennene dine, eller kun deg selv).
- Du kan velge å ikke vises som innlogget.
- Aktivere eller deaktivere Chat, et lite chatte-vindu i nedre høyre hjørne (gjelder kun PC).
- Om nye chat-vindu skal åpne minimert eller ikke.
- Om du vil tillate alle medlemmer å skrive melding til deg eller om du kun vil motta meldinger fra venner.

Under fanen Varsler endrer du hvilke hendelser du ønsker å motta varsler om, og hvordan du ønsker å bli varslet.

Under fanen Konto kan du endre passord, brukernavn og epost-adresse.
Du kan også be om sletting av kontoen, og eksport av alle data som du har delt på Club4.no.

For å sikre at alt avsluttes riktig bør du først kansellere abonnementet ditt.
Det kan du gjøre her.

Deretter går du hit og trykker Slett.

Gå til Profilinfo -> varsler.

Fjern eller legg til markering på de feltene du ønsker å motta varsler på.
Merk at det skiller mellom varsel på e-post og varsel på siden.

Du kan sende private meldinger til andre medlemmer på to forskjellige måter:

1. Gå inn på profilen til medlemmet du ønsker å sende melding til og trykk knappen ""

2. Gå til meldinger og trykk "Ny melding". Skriv inn brukernavnet til medlemmet du ønsker å sende melding til, skriv meldingen, og trykk "Send"

Du laster opp eller lenker til filmer via tekstboksen der du skriver meldinger på veggen.
Nede i venstre hjørne finner du en knapp med tekst "Type innlegg".

Trykk på den, og velg Film.

Tekstboksen vil endre seg, og du vil kunne lime inn lenke til filmen du vil vise frem, eller du kan laste opp en film.

Når du registrerer deg på Club4.no sender vi ut en epost til adressen du oppga.
Denne eposten inneholder en lenke du må trykke på for å bekrefte at du oppga riktig adresse.
Dette er en sikkerhet både for oss og deg.

Dersom du ikke mottar denne eposten i løpet av noen timer kan du kontakte oss på post@club4.no med samme epost som du registrerte deg med, så fikser vi det manuelt.

Her skal vi prøve å gå over de vanligste årsakene til at du ikke får sendt meldinger.

  • Mottaker har blokkert deg
    • Her er det dessverre ikke mye du kan gjøre. Dersom du mener at det er feil kan du kontakte oss, så kan vi høre med mottaker om blokkering skal opprettholdes.
  • Mottaker har forlatt samtalen
    • Dersom mottaker har forlatt samtalen må du starte en ny samtale med dette medlemmet, enten ved å gå til mottakers profil og trykke Privat Melding, eller trykke Ny melding på meldingssiden.
    • Mottaker kan ha forlatt samtalen ved en feil, eller av en spesifikk årsak. Respekter mottakers ønsker.

Har du fremdeles problemer kan du ta kontakt med Admin her på siden eller på e-post post@club4.no

Dersom du har meldingsvarsler du ikke blir kvitt er det sannsynligvis på grunn av at en konto som har sendt deg melding er blitt slettet før du rakk å lese den.
For å få fjernet disse varslene må du ta kontakt med Admin. Oppgi gjerne hvor mange varsler det står at du har slik at vi ikke sletter for mange.

Dersom du har andre varsler kan du fjerne disse ved å trykke -> Marker alle som lest.