Tom: 970 66 666 / Kjersti: 908 20 417 post@club4.no

Ofte stilte spørsmål

Når du/dere begynner å vurdere et besøk hos oss på Afrodisia i Trondheim, vil det gjerne dukke opp en del spørsmål.
Dersom et slikt sted er en ny erfaring, har de aller fleste en del spørsmål og tanker rundt hva som skjer der.
Nedenfor forsøker vi å svare på noen av de vanligste spørsmålene vi får:

 

Om Afrodisia og klubbkvelder

Hvordan foregår en typisk kveld hos dere?

Vi anbefaler alltid nye medlemmer å komme like etter åpningstid, for å få informasjon og omvisning i lokalene før det kommer for mange gjester. Det er alltid enklere å komme i kontakt med de andre medlemmene når man kommer tidlig, og man blir enklere en del av fellesskapet.
Ved ankomst tas du i mot av kveldens vert, Tom eller Kristian. Er du ny, får du informasjon om reglene for klubben, og hvordan det forventes at man oppfører seg mot andre. Du får også nøkkel til garderobeskap, og tilgang til badekåper, håndklær, dusj, sauna og jacuzzi på inngangsbilletten.

De fleste starter kvelden i mingleområdet, der man kan treffe de andre gjestene, ta seg noe å drikke eller en liten snack. Mange starter også med en tur i Jacuzzien. Stemningen er uformell, og mange av de erfarne medlemmene er svært flinke til å ta i mot nye, svare på spørsmål og inkludere andre i samtalen.

Dersom man har lyst til å finne på en seksuell aktivitet med noen andre, så gjelder regelen om å spørre først, og akseptere et eventuelt nei uten mer fiksfakserier. Ingen skal ta på noen andre, eller blande seg inn i aktiviteter uten å spørre om lov først. De fleste som vil finne på noe, velger å gå inn i andre deler av lokalet eller et av privatrommene, men aktiviteter kan også foregå i mingleområdet.

Hos oss møter mennesker som ønsker å være aktivt deltakende, se på eller bli sett på, eller bare være tilstede i stemningen og den sosiale settingen. Ingen skal gjøre noe man ikke har lyst til.

Hva slags mennesker kan jeg regne med å treffe?

På Afrodisia treffer du alle typer mennesker, fra alle samfunnslag, alle legninger, og i alle aldersgrupper, størrelser og former. Fellestrekket er ønsket om en hyggelig, sosial kveld med et erotisk tilsnitt. De fleste er nok noe over gjennomsnittet frisinnede og seksuelt interesserte. Noen er swingers, andre BDSM-interesserte (se litt lengre ned om du lurer på hva BDSM er), eller rett og slett bare kåte!

Hvordan finner vi frem til lokalet?

Afrodisia ligger svært diskret til i et av Trondheims industriområder, ca en mil utenfor sentrum. Det er ikke så lett å finne frem første gang, men nedkjørselen til området er merket med et bannerskilt på lørdagene. Buss nr 11 går via sentrum (holdeplass Kongens gate K2) frem til endeholdeplassen ved Tine Heimdal. Se kart for flere detaljer. Har du fortsatt problemer med å finne frem kan du ringe tlf 970 66 666 for å få en veibeskrivelse.

Har dere en kleskode?

Nei, vi har ikke en kleskode for å slippe inn. Noen kommer i hverdagsklær, noen er nakne, andre låner badekåpene på stedet, og flere kler seg sexy og utfordrende (spesielt damene er flinke her), og noen kler seg i henhold til sin legning eller fetish. Med andre ord – kom som du vil! Men… ingen blir lei seg om du lar joggebuksa og arbeidsklærne ligge igjen hjemme!

Når er klubben åpen?

Per i dag har vi åpent på lørdager, samt noen andre dager ved spesielle arrangement som man kan finne i kalenderen vår.
Vi åpner dørene kl. 20:00. Dørene stenges for alle nyankomne kl. 24:00. Vi stenger lokalet kl. 02:00.

I sommerhalvåret har vi åpent hver onsdag, mange av de dagene vil ha egne temaer.
I vinterhalvåret har vi åpent den første onsdagen i måneden, da starter vi kvelden med erotisk bingo.
Disse dagene starter kl 18:00 og avslutter noe tidligere kl 24:00. Så kom i rett tid også på onsdagene.

Hvilken aldersgruppe er gjestene som besøker dere?

Vi har gjester i alle aldersgrupper hos oss, fra 18 til 75 – men de fleste er mellom 25 og 50.

Er man sikret sex hos dere?

Nei, det er absolutt ingen garanti for at du ender opp med å ha sex. Men erfaringen tilsier at om du er til stede over tid, møter edru, og byr på deg selv og respekterer andre – så blir det garantert deilige opplevelser på deg før eller siden. Men ingenting skjer av seg selv. Mange opplever full action allerede ved første besøk, men det er ikke sikkert du treffer noen du får kjemi med hverken første, andre eller tredje kvelden du er der. Det handler alikevel om å være til stede skal man kunne ha muligheten til opplevelser.

Må jeg ha sex?

Du må absolutt ingenting hos oss, det er helt og holdent opp til deg selv.

Må jeg ta med egne kondomer og annet utstyr?

Det ligger kondomer og glidemiddel på alle rom, så med mindre du ønsker å bruke egne, spesielle kondomer, trenger du ikke ta med. Vi anbefaler alltid kondombruk. Unntak skal alltid avklares med den/de du er sammen med.
Afrodisia er en sjeldent velutstyrt klubb. Noen medlemmer har med seg eget utstyr, men det er et stort spekter av sex-leketøy, knullemaskiner, BDSM-møbler og utstyr til gratis lån for gjestene. Etter bruk leveres utstyr til kveldens vert for rengjøring og desinfeksjon. Vibratorer og dildoer m.m. skal likevel alltid brukes med kondom, og eventuelle kroppsvæsker skal vaskes bort fra skai-laken/stoler og lignende.

Hva er BDSM og må man være BDSM-interessert for å passe inn?

Kort fortalt så står forkortelsen BDSM for Bondage, Dominans, Submission/Sadisme, Masocisme. BDSM er et svært vidt begrep som omfatter alt fra røff sex til hard dominans og spanking. For de fleste er det psykologiske spillet mellom den dominante og den submissive/underdanige (D/S-forholdet) en svært viktig del. Innen BDSM er reglene om samtykke og respekt særdeles viktig, og de som er involverte i denne type aktiviteter bør ha inngående kjennskap både til seg selv og sin partner før man «leker» sammen. Afrodisia har et eget, velutstyrt rom til dette formålet.
Afrodisia er også et sted der man på en trygg måte kan få veiledning fra erfarne BDSM’ere dersom man ønsker å prøve ut forskjellige ting. Afrodisa avholder ca 3-4 BDSM-camper i året, der fredagen er for BDSM-interesserte eller BDSM-nysgjerrige, og lørdagen er åpen for alle (sjekk ut kalenderen vår!). Man må absolutt ikke være interessert i BDSM for å besøke oss. Afrodisia er som sagt til for alle typer mennesker og lovlige lyster, og er sånn sett kanskje litt annerledes enn de fleste swingersklubber – men det er også noe av det som gjør Afrodisia verd et besøk eller 10!

Er det vanlig å bli sjalu?

En viss grad av sjalusi kan nok forekomme, men er som regel ikke et stort problem. Kommer dere som par, bør reglene dere i mellom avklares godt på forhånd.
De som har problemer med sjalusi og har et ene-eierforhold til sin partner, vil ofte ikke trives i et slikt miljø.
Dersom man er trygg på partneren og seg selv, så er normalt ikke sjalusi et problem.
Swinging og lek på Afrodisia er sex, nytelse og flørt, men ikke kjærlighet.

Vi har lyst å swinge med andre, men hva om min partner skulle finne noen som han/hun tenner på mer enn meg?

Det er viktig å huske at swinging dreier seg IKKE om kjærlighet, men om seksuelle opplevelser.
Det er verdt å merke seg at swingers ikke er på utkikk etter å bytte ut eksisterende partner, swingers er ute etter opplevelsen.

Er det vanlig å barbere seg nedentil?

Renslighet er en selvfølge, og viktigere enn barbering. Hvordan man friserer seg nedentil, er opp til den enkelte.
Noen tenner på naturlig behåring, andre foretrekker å være frisert eller glattbarbert. Vær slik du selv er komfortabel med.

Hva med biseksualitet?

I vårt miljø er alle lovlige typer seksualitet fullt ut akseptert. Det er relativt vanlig med biseksualitet for kvinnene i miljøet, men ingen selvfølge eller nødvendighet.
Hos oss kan du møte med den legningen du har.

Kan det skade forholdet?

Dersom man har et godt forhold på forhånd og er enige om grensene og respekterer og lytter til hverandre underveis, så tvert i mot.
Swingers egner seg derimot ikke for de som ønsker å reparere et forhold som allerede skranter.

Er det adgang for single på Afrodisia?

Ja, både single menn og single damer har adgang hos oss. Det er også god fordeling mellom kjønnene.
Det kan være enkelte eventer der single ikke har adgang, men det vil i så fall komme frem fra nettsidens kalender.

Hvor mange mennesker besøker klubben?

Det varierer veldig. På vanlige lørdager er det ofte mellom 20 og 35 personer som møter, og på spesielle eventer som julebord og nyttårsparty, sommerfest, etc er det rundt 50 personer. Her er det som oftest en fin blanding av par, single damer og single menn.

Hva med diskresjon?

Det som skjer på Afrodisia, skal holdes der – også dersom man ikke lenger ønsker å være medlem. Det er ikke lov å ta kontakt med andre medlemmer utenfor klubben eller via sosiale media, dersom dette ikke er eksplisitt avtalt på forhånd. Diskresjon er en selvfølge og overtramp vil føre til utestengelse. Alle må lese igjennom og skrive under på en taushetserklæring som ikke er et rettslig dokument, men en bevisstgjøring på at alle skal ha diskresjon og anonymitet.

Er Club4 og Afrodisia på sosiale medier?

I tillegg til denne nettsiden, har vi en MeWe-konto som er åpen for alle.

Vi har også egen facebook-konto som heter Club4.

Må vi ha med egne badekåper/håndklær?

Nei, du finner håndklær og badekåper i garderoben. Badekåpene kan benyttes som bekledning, men vi setter stor pris på gjester som kler seg noe mer sexy. Håndklær brukes ved dusj og i forbindelse med Jacuzzi og sauna, men også til å sitte på for nakne/truseløse mennesker, samt til å ha under seg ved sex på de ulike plassene man evt velger.

Hva om jeg treffer noen kjente?

Dette er noe de aller fleste nye medlemmer bekymrer seg over. Og det skjer innimellom, men dersom du treffer noen du kjenner, så er de der av samme grunn som deg. Dere trenger ikke snakke sammen eller gjøre aktiviteter i samme rom. Husk at verden utenfor og verden innenfor klubben er to forskjellige steder.

Jeg finner ikke svaret på det jeg lurer på her!

Praktiske spørsmål om nettsiden, Afrodisia, eller arrangement kan spørres på fellesområdet på medlemssiden til Club4.no, eller ta kontakt med club4tomtom@vipservice.no, eller telefon: 970 66 666.

Tekniske spørsmål sendes til post@club4.no eller Admin.

 

Tekniske spørsmål

Hvor mye informasjon vises om meg?

I utgangspunktet vises kun brukernavnet ditt til andre medlemmer.
Etterhvert som du fyller ut mer informasjon velger du selv hvem som kan se hvert enkelt punkt.
Vi har satt sivilstatus og hva du søker til å være synlig for medlemmer av siden slik at det er mulig å søke etter medlemmer på disse kriteriene.
Informasjon vil ALDRI være tilgjengelig for folk som ikke er medlem av siden.
Administrator har mulighet til å hente ut informasjon ved behov.

Hvordan laster jeg opp filmer?

Du laster opp eller lenker til filmer via tekstboksen der du skriver meldinger på veggen.
Nede i venstre hjørne finner du en knapp med tekst «Type innlegg».

Trykk på den, og velg Film.

Tekstboksen vil endre seg, og du vil kunne lime inn lenke til filmen du vil vise frem, eller du kan laste opp en film.

Jeg har problemer med å sende meldinger.

Her skal vi prøve å gå over de vanligste årsakene til at du ikke får sendt meldinger.

  • Mottaker har blokkert deg
    • Her er det dessverre ikke mye du kan gjøre. Dersom du mener at det er feil kan du kontakte oss, så kan vi høre med mottaker om blokkering skal opprettholdes.
  • Mottaker har forlatt samtalen
    • Dersom mottaker har forlatt samtalen må du starte en ny samtale med dette medlemmet, enten ved å gå til mottakers profil og trykke Privat Melding, eller trykke Ny melding på meldingssiden.
    • Mottaker kan ha forlatt samtalen ved en feil, eller av en spesifikk årsak. Respekter mottakers ønsker.

Har du fremdeles problemer kan du ta kontakt med Admin her på siden eller på e-post post@club4.no

Hvordan legger jeg inn profilinfo?

Mobil:
Trykk på menyknappen til høyre i menylinjen ().
Deretter trykker du på navnet ditt og Profilinfo.
Under fanen Profilinfo kan du endre på informasjonen som er lagret om deg.
Feltene som er merket med * må fylles ut, men må ikke være offentlig med mindre du ønsker det.
Feltene Sivilstatus og Søker vises fast til Sidemedlemmer slik at det er mulig å søke på disse feltene.

PC:
For å legge inn eller endre profilinfo trykker du på Profilinfo i høyre sidekolonne.
Under fanen Profilinfo kan du endre på informasjonen som er lagret om deg.
Feltene som er merket med * må fylles ut, men må ikke være offentlig med mindre du ønsker det.
Feltene Sivilstatus og Søker vises fast til Sidemedlemmer slik at det er mulig å søke på disse feltene.

Hvordan endrer jeg abonnementet mitt?

Mobil:
Trykk på knappen til høyre i menylinjen ()
Trykk på navnet ditt og deretter Medlemskap.

PC:
Trykk på Medlemskap i høyre sidekolonne.

På denne siden ser du hvilket abonnement du har, og informasjon om siste faktura.

Du kan endre hvilket abonnement du har ved å trykke Endre under abonnementet ditt.
Du kan avslutte abonnementet ved å trykke Avbryt under abonnementet ditt.

Ellers finner du også all informasjon om abonnementet ditt i toppmenyen under Medlemsområde -> Mitt abonnement

Hvordan endrer jeg profilbilde?

Profilbilde og forsidebilde endrer du ved å trykke på -> Navnet ditt -> Tidslinje.
Deretter trykker du på det nåværende profilbildet ditt. Da vil du få opp en dialogboks der du kan velge bildet du ønsker å bruke.

Dersom du ønsker å endre forsidebilde (Det store bildet bak profilbildet) trykker du i stedet på kamera-ikonet oppe i høyre hjørne av bildet.

Hvilke andre endringer kan jeg gjøre på kontoen min?

Mobil:
Trykk på knappen helt til venstre i menylinjen ().
Trykk på navnet ditt og deretter Profilinfo.

PC:
Trykk på Profilinfo i høyre sidekolonne.

Under fanen Preferenser kan du endre:
– Hvilket navn som skal vises når du skriver på sidene. Enten brukernavnet du registrerte deg med, eller navnet du har lagt inn under Profilinfo.
– Tillatelsen til at andre kan like profilen din.
– Hvem som kan se profilen din (Siden Club4 er et lukket samfunn vil ikke dette valget gjøre noen forskjell).
– Hvem som kan skrive på profilen din (Alle sidemedlemmer, vennene dine, eller kun deg selv).
– Du kan velge å ikke vises som innlogget.
– Aktivere eller deaktivere Chat, et lite chatte-vindu i nedre høyre hjørne (gjelder kun PC).
– Om nye chat-vindu skal åpne minimert eller ikke.
– Om du vil tillate alle medlemmer å skrive melding til deg eller om du kun vil motta meldinger fra venner.

Under fanen Varsler endrer du hvilke hendelser du ønsker å motta varsler om, og hvordan du ønsker å bli varslet.

Under fanen Konto kan du endre passord, brukernavn og epost-adresse.
Du kan også be om sletting av kontoen, og eksport av alle data som du har delt på Club4.no.

Jeg har varsler jeg ikke klarer å bli kvitt!

Dersom du har meldingsvarsler du ikke blir kvitt er det sannsynligvis på grunn av at en konto som har sendt deg melding er blitt slettet før du rakk å lese den.
For å få fjernet disse varslene må du ta kontakt med Admin. Oppgi gjerne hvor mange varsler det står at du har slik at vi ikke sletter for mange.

Dersom du har andre varsler kan du fjerne disse ved å trykke -> Marker alle som lest.

Hvordan endrer jeg hvilke varsler jeg får?

Gå til Profilinfo -> varsler.

Fjern eller legg til markering på de feltene du ønsker å motta varsler på.
Merk at det skiller mellom varsel på e-post og varsel på siden.

Hvordan sender jeg private meldinger?

Du kan sende private meldinger til andre medlemmer på to forskjellige måter:

1. Gå inn på profilen til medlemmet du ønsker å sende melding til og trykk knappen «»

2. Gå til meldinger og trykk «Ny melding». Skriv inn brukernavnet til medlemmet du ønsker å sende melding til, skriv meldingen, og trykk «Send»

Jeg har nettopp registrert meg, men kommer ikke inn!

Når du registrerer deg på Club4.no sender vi ut en epost til adressen du oppga.
Denne eposten inneholder en lenke du må trykke på for å bekrefte at du oppga riktig adresse.
Dette er en sikkerhet både for oss og deg.

Dersom du ikke mottar denne eposten i løpet av noen timer kan du kontakte oss på post@club4.no med samme epost som du registrerte deg med, så fikser vi det manuelt.

Hvordan sletter jeg kontoen min på Club4?

For å sikre at alt avsluttes riktig bør du først kansellere abonnementet ditt.
Det kan du gjøre her.

Deretter går du hit og trykker Slett.

Arrangement

juli 2022

M
TI
O
TO
F
L
S
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Kalender for 4 juli
Ingen hendelser
Kalender for 5 juli
Ingen hendelser
Kalender for 10 juli
Ingen hendelser
11
12
13
14
15
16
17
Kalender for 11 juli
Ingen hendelser
Kalender for 12 juli
Ingen hendelser
Kalender for 17 juli
Ingen hendelser
18
19
20
21
22
23
24
Kalender for 18 juli
Ingen hendelser
Kalender for 19 juli
Ingen hendelser
Kalender for 24 juli
25
26
27
28
29
30
31
Kalender for 25 juli
Ingen hendelser
Kalender for 26 juli
Ingen hendelser
Kalender for 31 juli
Ingen hendelser
1
2
3
4
5
6
7

Meld deg på nyhetsbrev