Tom: 970 66 666 / Kjersti: 908 20 417 post@club4.no

Info til dere som er interessert i Club4

Club4.no er en medlemside for 100% sikker og diskre sexdating på nett.

VIKTIG! Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap og du må selv fornye etter at det går ut på dato. Det er ingen skjulte kostnader. Våre medlemsprofiler er i tillegg 100% EKTE!

Club4 har eksistert i 18 år og har gitt mange mennesker nye opplevelser innen erotikk. Våre medlemmer er EKTE og vi ivaretar diskresjon og anonymitet for alle.

Inne på denne nettsiden betaler du for god tilgang på informasjon om treff og aktiviteter innen erotikk. Man kan selv benytte nettsiden til å ta personlig kontakt med andre medlemmer, diskre og anonymt. Det gjelder alle de aktivitetene som du kan se på vår meny. Du kan delta i grupper, motta gratis meldinger med invitasjon og informasjon om treff og koblinger som skjer ukentlig.

Som medlem i Club4 er du med i et felleskap som har som målsetning å øke medlemmenes mulighet til å realisere erotiske fantasier og drømmer man har. Som registrert medlem har man også tilgang til alle våre treff og klubbkvelder i klubblokalene Afrodisia i Trondheim. Se kalender for aktiviteter fremover.

Har du lyst å oppleve noe nytt og spennende?  Da er du velkommen!


Bli medlem her: JA – JEG VIL OPPLEVE!