Tom: 970 66 666 / Kjersti: 908 20 417 post@club4.no

Personvernerklæring

Hvilken informasjon samler vi som potensielt kan brukes til å identifisere personer?

Når du er på Club4.no logger vi samme basisinformasjon som de fleste nettsider. For hver forespørsel tar vi vare på IP-adresse, type nettleser, språkinnstillinger, siden du kommer fra, siden du skal til, og tidspunkt.

Vi sporer også enkelte hendelser av statistiske årsaker (som konverteringsdata og for test av design).

Når du registrerer deg på Club4.no spør vi om et brukernavn. Dersom du vil holde denne delen av livet ditt adskilt fra andre deler av livet ditt anbefaler vi at du benytter et brukernavn som er ulikt brukernavn du bruker andre steder.

Vi spør også om epost-adresse, telefonnummer, og adresse. Epost-adressen bruker vi, med ditt samtykke, til å sende deg informasjon om nettsiden, oppdateringer og annen viktig informasjon. Vi ber om telefonnummer og adresse for å kunne verifisere at alle brukere er ekte personer.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å holde deg innlogget, huske innstillingene dine, og generelt gjøre besøket ditt på Club4 best mulig. Vi vil aldri dele informasjonen din med en tredjepart.

Når du kontakter Club4 med spørsmål eller lignende tar vi vare på korrespondensen og epostadressen for fremtidig referanse.

Vi tar også vare på informasjon du gir frivillig, f.eks. spørreundersøkelser, så lenge det gir mening.

Hvilken informasjon tar vi IKKE vare på?

Når du oppretter et medlemskap oppgir du betalingsinformasjon. Vi har IKKE tilgang til, og ingen mulighet til å bruke denne informasjonen. De siste fire sifrene i kortnummeret, og utløpsdato blir tatt vare på av regnskapsmessige årsaker.

Dersom du er under 18 år, kan du ikke melde deg inn i Club4. Vi samler ikke, med overlegg, informasjon om personer under 18 år, og dersom vi finner ut at et medlem er under 18 vil vi slette kontoen med det samme.

Hvordan deles informasjonen?

Vi gir ikke ut medlemsinformasjon til en tredjepart på noen slags måte.

Vi gir ut medlemsinfo kun ved følgende tilfeller:
– For tjenester du har forespurt.
– For å undersøke, forhindre eller gjøre tiltak mot ulovlig aktivitet, mulig bedrag, situasjoner der det er fare for fysisk skade, brudd på Tjenestevilkårene våre, eller forhold der loven krever det.
– Dersom Club4 kjøpes eller slås sammen med et annet firma – vi har ingen planer om det, men dersom det skjer – vil vi gi dere beskjed FØR informasjon om dere blir overført og dermed havner under andre personvernregler.

Hvordan svarer dere på lovpålagte forespørsler om informasjon?

Club4 gir ikke bort informasjon med mindre vi får en rettsordre som sier at vi må. Vi avviser forespørsler fra politimyndighet dersom de ikke har rettsordre.

Dersom vi blir pålagt å dele informasjonen din som følge av en rettsordre vil vi varsle deg slik at du har mulighet til å anke avgjørelsen, med mindre vi blir pålagt å ikke gjøre det i rettsordren.

Vi kommer til å motsette oss forespørsler om medlemsinformasjon som vi føler er upassende.

Hvordan er informasjonen lagret?

Vi bruker tredjeparts forhandlere og nettverter for servere, programvare, nettverk, lagring, og relatert teknologi som vi trenger for å drive Club4.

Alle data blir sikkerhetskopiert daglig.

Hvordan er informasjonen sikret?

Data som sendes fra deg til oss blir kryptert og sendt over HTTPS.

Med unntak av passord, er ikke data kryptert i databasen (siden de må kunne sendes til deg når du trenger det), men vi gjør vårt ytterste for å sikre dataene dine.

Sikkerhetskopiene av databasene våre er kryptert.

Hvilken policy har dere for oppbevaring av data?

Når du sletter innhold fra profilen din vil det ikke være tilgjengelig for andre medlemmer, men avhengig av innholdstype kan det ta opptil 30 dager før det er permanent slettet fra databasen vår.

Når du ber om å få slettet kontoen din blir den satt i kø og deretter slettet i løpet av noen timer.

Sikkerhetskopier og serverlogger blir slettet etter 60 dager.

Hvordan håndterer dere “Ikke spor” i nettleser?

“Ikke spor” er en personverninnstilling som kan settes i nettleseren din dersom du ikke ønsker at online-tjenester skal samle eller dele informasjon om aktiviteten din.

Vi sporer ikke din aktivitet på andre sider, og vi tillater ikke at tredje-parts tjenester sporer din aktivitet på Club4.

Vi tjener ingenting på å selge medlemmene våre, derfor føler vi ikke at vi trenger å behandle innstillingene for “Ikke spor” i hver enkelt nettleser forskjellig.

Hvordan kan jeg endre eller slette informasjon om meg?

Du kan se og endre din personlige informasjon når du vil ved å gå til Profilinfo

Du kan slette kontoen din når du vil ved å logge inn og gå til Profilinfo og velge Konto.

Hvordan varsler dere medlemmer om endringer i personvernerklæringen?

Vi sender ut varsel på epost dersom vi gjør store endringer på personvernerklæringen vår. Eventuelt kan du følge med på denne siden for å være fullstendig oppdatert.

Hvordan kontakter jeg Club4 dersom jeg har spørsmål om personvern?

Dersom du har spørsmål om personvernerklæringen vår kan du ta kontakt på post@club4.no.