Tom: 970 66 666 post@club4.no

Tantramassasje

Tantrakvelder i Club4!

Tantramassasje er blitt veldig populært over det ganske land og nå ønsker vi å sette fokus på denne massasjeformen i vårt erotiske miljø. Dette er en massasje som går tettere inn på de erogene soner. Det handler om å gi og motta uten forpliktelser. Vi ønsker å etablere et eget «tantramiljø» i vår klubb. Dette er noe av det som er skrevet om Tantramassasje.

Tantra er en eldgammel kunst som handler om den seksuelle forbindelsen mellom det maskuline og feminine. Tantra ble utviklet for a bringe mennesker inn i en endret sinnstilstand, ved bruk av effektive teknikker som tillater seksuell energi å åpne seg i kroppen.

Tantra vil få deg til å føle deg som i transe. Fysiske grenser oppløses, tiden står stille og dine problemer er ikke lenger så viktige eller de er helt glemt. Gjennom sensuell berøring med varierende intensitet over hele kroppen hjelper tantramassasje oss til å få kontroll over vårt kreative potensiale som blir en kilde til fysisk, mental og følelsesmessig helse.

Dette vil forsterke og bevare vår tilfredshet. Fri flyt av seksuell energi gjennom hele kroppen vil gi økt vitalitet og skape en vedvarende, stabil følelsesmessig og mental balanse. Denne massasjen er også nyttig for din helse fordi den gir kurerende energi som hjelper deg å bli fortere frisk. Par bruker tantramassasje for å knytte sterke emosjonelle bånd og forsterker kjærligheten, hengivenheten og tilliten.

Tantramassasje passer ikke bare for menn, men også for kvinner som ønsker å utforske sine sensuelle sider videre. En kvinnekropp er naturlig skapt for å nyte berøring og for å føle glede. Massasjen er spesielt velegnet for kvinner som har hatt traumatiske opplevelser og de som har problemer med å slippe seg løs og nyte sensualiteten fullstendig. Massasjen vil løse opp i spenninger, blokkeringer, hemninger og få kvinner til å føle seg hele og komplette igjen. Grunnlaget for tantra massasje er respekten for og kjærligheten til en sunn kropp.

Hva er så fordelene med tantramassasje?

Et av de beste argumentene for å ta sensuell tantramassasje er at du ikke skal foreta deg noe, bare trene på å ta imot og nyte. Tantrateknikker viser deg hvordan du kan frigjøre din energi og bruke denne til oppleve emosjonelle høydepunkter i tilværelsen:

Fordelene ved tantramassasjen er enestående og en reell kur mot impotens, for tidlig utløsning, panikkanfall, depresjon. Effektene kan merkes fra første behandling. Din kropp vil sakte bli kjærtegnet foran og bak for å få deg til å slappe av og å få din seksuelle energi til å flyte rundt i kroppen.

 • Reduserer depresjon
 • Lindrer stress
 • Avslappede muskler, myker opp gamle skader og overanstrengte muskler
 • Fjerner seksuell frustrasjon og forvandler den til ren glede
 • Hjelper til å ta bort seksuelle problemer og blokkeringer.
 • Øker kontakten mellom kroppen, tankene, følelsene og sjelen
 • Øker den seksuelle lystfølelsen for både menn og kvinner
 • Økt trygghet i seksuelle relasjoner
 • Økt selvbevissthet som leder til bedre selvtillit og selvutfoldelse
 • Forbedrer seksuell ytelse og følsomhet
 • Øker din oppmerksomhet mot alle sider ved kroppen og tankevirksomheten

Fordelene ved tantra massasje er mange og de fleste kan forvente å føle seg avslappet, og fullstendig oppladet etter en behandling.

Er du nysgjerrig og klar for noen nye opplevelser i Club4 miljøet?

Meld din interesse for tantra og at vi arrangerer en egen tantrakveld til

tom@club4.no og sms til 97066666