Tom: 970 66 666 post@club4.no

uv

Det blir et fuckhole treff med en ny dame på torsdag kveld kl 1800 . Det er ikke åpnet ellers , men for dere single menn er dette en fin anledning. De menn som er interresert i å delta kan ta kontakt på sms til Krogstad på 97066666 . vanlig deltaker avgift kr 300 ,(halv pris av vanlig inngang på fredager og lørdager) som det er på gangbang for å dekke utgifter med lokalet /renhold etc
Damen vil gjrene ha mange …og vil i utgansgpunktet bli knullet i fuckhole veggen og både vaginalt, og analt kan være aktuelt etterhvert . Hun kan bli knullet uten kondom av de som ønsker det og bli sprutet i og på .Gjerne en form for creampie. Hun garanterer å være testet negativ og forventer at de som vil knulle uten kondom også er bevisst på det .De som vil bruke kondom er også velkommen og kan evt sprute på henne om de vil.
Det er også en dame med sko fetish og vil gjerne ha med deltakere som deler den interessen og tenningen.. Det kan også være aktuelt med en løsere knullesesssion helt til slutt om hun og de menn som er med føler for det, evt også med DP og DVP.

Er du lysten på å treffe en ny sprek og sexy dame er det bare å melde deg på å være med å skape en ny opplevelse for alle !