Tom: 970 66 666 post@club4.no

Shibari Worshop og kurs i Afrodisia !

Enji Rayd og shibari show og kurs søndag 17 mars

Enji Rayd , en av Tysklands mest kjente shibari mestere. Enji Rayd kommer hele veien fra Tyskland denne helgen for å holde show på Erotikk1 Lade på lørdag 16 mars kl 1400. l Det blir også et show på Erotikk1 Dronningensgate 40 på fredag kl 1700…Det blir også en egen workshop og kurs på søndag 17 mars for nybegynnere (og de litt mer avanserte) bondage utøvere. Denne workshoppen vil lære deg de grunnleggende teknikkene og ferdighetene innenfor japansk bondage ifølge Osada Kunbaku Ryu, som er et solid bondage systemet. Alle prosessene blir detaljert forklart og det vil forklares hvorfor det akkurat gjøres på denne måten, og ikke annerledes.

Etter en introduksjon, grunnleggende informasjon og instrukser om hvordan du håndterer tau, vil typiske teknikker for knyting av individuelle ledd og «Shakuhachi» (arm flute) vil bli demonstrert og praktisert.
Den andre delen av workshoppen vil Enji Rayd fokusere på «2-rope ushiro-takate-kote», bruk av zuri (rear hanging rope) og «kata-ashi-zuri» (semi-suspension).
To demonstrasjoner vil konkludere denne workshoppen. Den første vil være shibari på bakkenivå «ebi shibari» og den andre en demonstrasjon av «3-rope ushiro-takate-kote» med «voko-zuri» (lateral suspension).
Pris pr par for dette kurset er kr 800. kan betales ved oppmøte eller på Vipps til

Workshoppen begynner klokken 14.00 og varer til klokken 19.30-20.00. Stedet er Afrodisia, Heggstadmyra 9, Trondheim.

Arrangementet er ferdig.

Dato

17 mar 2024
Expired!

Tid

14:00 - 19:30
Kategori

Meld deg på nyhetsbrev

Legg til kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.